Saopštenje OO DS Kula povodom odabira novog rukovodstva

Poštovane sugrađanke i sugrađani, u subotu 25. marta, u Opštinskom odboru Demokratske stranke u Kuli izabrano je novo rukovodstvo. Za predsednika je izabran Vladimir Vojnović, ekonomista iz Lipara, kome je ovo prvi izbor na tu funkciju.

Članstvo je tajnim glasanjem izabralo i osam članova/ica Opštinskog odbora – Miljana Ivanovića iz Kruščića, Milevu Kovač iz Kule, Radeta Maravića iz Crvenke, Milicu Minić iz Kruščića, Srđana Negovnovića Iz Sivca, Bojanu Radović iz Kule, Milicu Ranđelović iz Kule i Dragana Funduka iz Kule.

Demokratska stranka je bila ključni akter gotovo svih važnih društvenih promena i mora i može ponovo da bude glavni motor modernizacije, promoter evropskih vrednosti kako u Kuli, tako i u čitavoj državi. Vratićemo poverenje strpljivim radom i delovanjem koje će pokazati građanima da smo spremni da se menjamo na bolje i da menjamo Kulu na bolje. 

Organizaciono ćemo se usredsrediti na aktivnije delovanje i bolju komunikaciju s građanima. Istinski želimo da čujemo građane i ostajemo otvoreni i za one koji nisu članovi stranke. Pružamo ruku saradnje svim opozicionim strankama, grupama građana, pokretima i pojedincima u Kuli, da zajedno pristupimo izradi i realizaciji plana za bolji život Kuljanki i Kuljana.